Let it rain

Go kvällers ;)
Vaknade sent idag. Käkade frukost åh sen blev de till åh snara på sig löparskorna för en joggingtur i skogen. Låter mysigt eller hur? Haha tyckte jag också tills det börjar åska och spöregna. Så då blev det fart på mejj hem kan ja då säga ;D

Blev ett kort inlägg nu men jag har inte så mkt mera att säga ;D

Haré!

Uppd.

Har hittat en ny favvo låt, ni har säkert hört den men lägger in den iaf ^^


I'm out of here!

Heisan :]
Sov till typ 10 tiden idag åh sen så låg jag och drog mej i sängen ett par timmar, såå skönt!
Men det värsta är att mitt rum är väldigt litet och är på solsidan på huset så det är VÄLDIGT varmt i rummet. :P Jag har precis suttit åh läst ett tag och innan det kollade jag på inglourious basterds för första gången :P men just nå så känner jag mej som ett djur i bur. Så jag ska dra ut på en joggingtur.

Haré! ;]

Hur lågt kan du gå?

God kväll!
Måste bara skriva ett snabbt inlägg om en lek som vi gjorde. (med vi menar jag dom, jag satt och tittade på och sponsrade ^^) Men iaf leken gick ut på att man hade ett flingpaket (tomt) som stod på golvet, sen så skulle man plocka upp den med munnen utav att använda händerna eller sätta knäna i golvet. När alla hade klarat hela flingpaketet så klippte man av en bit så att paketet blev kortare. Haha väldigt roligt att titta på. Speciellt eftersom att vissa här är "lite" tävligsinriktade haha. Micke lånade ett par mjukisbyxor utav mig för de är lite svårt att sära på benen (no pun intended) i jeans. De var n ära mellan Micke och mamma men till sist blev Micke vinnare när hela flingpaketet var bortklippt så han var typ tvungen att suga upp den från golvet! Väldigt imponerad och stolt ^^ haha. Det låter kanske lätt men om man försöker så är det verkligen inte det. Haha men aja kan ju vara en kul lek att leka, dock så råder jag tjejerna, ha inte klänning eller kjol, utav uppenbara andledningar ;)
Nä nu ska jag jolla me annat!

Trevlig midsommar! :)

Can you hear heaven cry?

Midsommarafton i dag da :]
Dagen spenderades på bygdegården och kvällen spenderas me en massa andra personer hemma hos oss i våran nybyggda altan (den är inte riktigt klar än men den är tillräckligt klar för att man ska kunna vara där :] )
Det skulle kunna ha varit riktigt kul om inte jag haft sån huvudvärk. Men jag har tage alvedon åh så har ja fått lite sprit också så de ska väl snart bli bättre.. Eller?? -.-' x)
Men jag kan då säga att vi har haft tur med vädret iaf. Bara lite duggregn i typ 10 minuter sen så har de vare fint, vilket är tur för vem vill ha en regning midsommar??



Shoeoholic

Heisan!
Dagen spenderades i bollnäs me dom vanliga (mamma, Emil, Elin och Anna) (pappa jobbade) där köpte jag två par skor. Bild kanske kommer senare, men dom var iaf jättesnygga ^^ Sen så kunde jag inte hålla mig så jag köpte Bree Tanners andra liv, fast den är bara på 166 sidor så den kommer att bli läst ganska fort, men då kan jag iaf berätta om den ^^
När jag kom hem från shoppningen så blev det till att sola på studsmattan, SKÖNT! Jag somna ^^ så sen när mamma kom och väckte mig för att jag skulle byta om till träningen så var man ju jätte taggad, nat! Men man piggnade på ;)

Skorna kostade 229:- och 149:- vilket var löjligt billigt
och boken kostade 149:-.

I morron är det midsommar då :) härligt härligt. På dagen ska jag hjälpa till med att servera fika på bygdegården och sen på kvällen kommer det en massa folk till oss på middag. Så vi har inte bara shoppat roliga saker, vi har köpt en massa mat också ^^

Nä nu ska jag ta och städa lite och sen ska jag duscha (inte bestämt mig än i vilken ording men aa) och sen så ska jag hoppa i säng och läsa klart Spirit bound.

Ha en trevligt midsommar everyhopa! :D

Så mkt att göra, så lite tid

Helloj!
Mitt bloggande har varit non-existent dom senaste dagarna vilet beror på två saker.
1. Jag har helt enkelt inte haft tid
2. Fotöljen är full med kläder så jag får inte plats att sitta på den. MEN det håller på att ändras nu när jag ska börja städa inför midsommar :P
I dag så var jag, mamma Emil, Elin och Anna och köpte cirkus biljetter för pappa och småttingarna (ink. Emil) ska gå på det ikvl. Påväg till cirkusen så hämtade vi upp gammelfarmor på hemmet där hon bor och tog med hennne också så att hon fick se djuren, vilket var väldigt uppskattat :]

Men iallafall så har jag bokat biljetter till Eclipse så de blir till åh gå åh se den me mina två bff's ;)
Många har nog sett de här klippet men enligt mejj så kan man se det over and over again ;)
Haré!


Royal wedding

I dag så ska kronprinsessan gifta sig. (Helt ärligt så hade jag inte vetat att de skulle vara idag om inte mamma hade sagt det igår, men vad gör man) ;) Personligen så är jag inte intresserad utav kungafamiljen över huvud taget och jag har inte bestämt mig än om jag ska se bröllopet på tv, men jag kommer nog att kolla för att se brudklänningen. Men efter vad jag har hört så får hon varken visa axlar eller ha urringat för att visa respekt gentemot kyrkan. Så de kan bli kul åh se om klänningen är fin eller inte.
Jaa de va väl de ja hade tänkt skriva så nu tänker jag jolla med annat. ^^

Sex and the City 2

Har nyss kommit hem från bion och OH MY GOD vilka snygga kläder och skor dom har på sig! (oftast. Ibland undrar jag om dom klätt på sig i ett mörkt rum utan speglar, but that's besides the point) För att vara ärlig så är jag inte ett Sex and the city fan, jag har kanske sett 5 spisoder utav alla sesongerna allt som allt men jag uppskattar ändå filmerna. Där tvåan är den klara favoriten utav filmerna ^^
Fast det kan ha någonting att göra med om man har trevligt sällskap (som jag hade ikv) eller om man kollar på den på datan. (De som jag gjorde med ettan) Anyway anyhow så tycker jag att ni ska kolla på filmen, även om ni inte är ett fan så borde ni kolla på den för att se dom snygga kläderna, skorna och inte minst väskorna!

Nästa bio stopp, Eclipse! :D

As it turns out... I'm lämpad!

Okejj ja vet att klockan är typ 00.40 åh ja ska upp tidigt i möra... MEN jag måste bara skriva att min lämpa har kommit! :D så nu får jag köra bil lagligt :] men såklart så finns det ett till men och det är att mamma inte har fått sin lämpa än (den hon måste ha för att få sitta bredvid mig i bilen och skrika på mejj) ;) hehe så inte riktigt än får jag ge mig ut så det är lugnt för andra bilister än så länge ;)

Detta firar vi med ännu en bild från min åh Johannas kort knäppar dag

BIG smile =D



Klart för start

Har nyss duscha sedan träningen så nu mår man bra ^^ man känner sig riktigt nöjjd efter att man har tränat, de känns som om man har gjort någonting :]
Men iaf, idag så berätta Skuggan att vi är klar för div. 3 :D det har vare lite osäkert men nu är de klart så det ska bli kul att få möta andra och bättre lag :]

Jippie!!!


Tusen nålar inuti mitt huvud

Ni hao!
Sitter framför datan med en kopp chai och en huvudvärk som tar livet av mig.
Klockan 17.00 blir det middag uppe hos farmor och farfar, d.vs om jag fortfarande lever då :P
och efter det så blir det träning :]
Utanför mitt fönster så lyser inte precis solen, men åh andra sidan så regnar det inte heller så.. :P
Men det är inte tillräckligt fint väder ute för att jag trots huvudvärken skulle ta mejj ut och göra något. Så istället to make the time pass så kollar jag om hela sesong 1 på the vampire diaries. Det som jag tycker är roligt att se när man kollar om saker är att upptäcka saker som man inte gjorde tidigare eller se saker som man glömt bort. Jag tillexempel hade glömt bort att Damon var en sån bad boy, visst kommer jag ihåg att han var det men inte så extremt. ;)

Visstia! Om ni gör egen chai så häv i socker i stället för honung, jag testade honung den här gången men märkte att ibland får man unna sin en sockerbomb ibland, för honung i chai var ingen mega hit ;)




Vind i seglen

Sitter just nu och kollar på POTC och håller på att somna så vi får ta en annan kväll till att ha vårat maraton. Men tidigare i dag så knäppte vi lite kort så nu ska ni få se några utav dom ;)


Jag


Jag och Johanna


Jag åh Johanna igen ;)


Åh en bild på Johanna får avsluta detta inlägg


Film maraton

Tjosen!
Dagen tillbringades med Johanna, lika trevligt som vanligt ;) kvällen kommer också att spenderas med henne då vi ska ha Pirates of the Caribbean maraton.
Tidigare i dag så blev det byn och sen en jogging tur i de fina vädret, nu fattas bara värmen! ^^

Nä nu ska jag jolla med annat, synes! ;)


Besökare från Kanada som ligger i U.S.A

Farmor's kusin kom och hälsade på i går. Dagen innan så hade mamma och pappa pratat om att hon hade kusiner som bodde där och nästa dag så är dom hemma hos oss! Snacka om att "talar man om trollen står dom i farstun" hehe jaa åh jag då som inte är så haj på geografi (även om jag fick G i det på slutbetyget) sade något väldigt smart.. "Vart i U.S.A ligger Kanade då?" hehe jaa bra första intryck vah? Hehe aja vad gör man? ;)
Så nu så håller jag på att tjata på mamma åh pappa att vi ska åka dit i några veckor nästa sommar. Hoppas hoppas :]

Anyway så är det en av mina två kusiners födelsedag i dag. Johannes fyller 11 år så grattis till dej! :]
På fredag så ska nog jag och Johanna gå och se Sex and the City 2 ^^

Nä nu ska jag jolla med annat, synes!

Presenter

Ett snabbt inlägg bara om presenterna som jag fick utav familjen när jag slutade 9an.

Utav mormor, morfar, Micke, Karin, moster, Peter, Johannes och Paulina fick jag ett jättefin halsband från märket SNÖ. :)
Av farmor och farfar fick jag pengar och utav mamma pappa, Emil, Elin och Anna fick jag en underbar klocka av märket Regal :]

Nä nu ska jag kolla om Johanna vill följa med ner till stranden.
Haré!

Sleepy head

I går så var det skolavslutning da, vilket som var väldigt trevligt.
Dagen började med att Micke och Karin kom och hämtade upp mig och Johanna med traktorn (kring 07.20) så vi åkte vagn till alftas ishall (det är tradition för alla nior att åka traktor och vagn till kyrkan) så det var väldigt kul, och kallt på morron ;)
När vi kom till ishallen så skulle vi jolla med ett elverk som sedan inte någon fick igång för snöret drog sv pågrund av för våldsamt dragande :P
Så det blev ingen musik förrns efter kyrkan. Efter allt stohej så blev det middag med lärarna i matsalen där dom höll tal och delade ut priser samt också betyg.
På middagen serverades kyckling filé med klyftpotatis och ädelostsås. Till efterrätt blev det glass med rån och hallon.
När allt var klart fick vi åka hem.

När jag kom hem så åkte jag och mamma på byn och handlande och sen så blev det grillat.

Klockan 17.45 kom Johanna och hennes mamma och hämtade mig och Lorena för då skulle vi till Voxna och ha en "avslutningskväll" där för alla nior. Där paddlade jag, Johanna, Lorena och Emma kanot vilket var väldigt kul, men typ alla (inkl migsjälv) trodde att vi skulle ramla i. Men ikke vi klarade oss ;)
Efter kanoten så lekte vi en lek där man har en pinne i marken åh så ska man snurra runt den ett antal varv, sen springa en viss runda. Just nu så kommer jag inte ihåg vad leken heter men den är väldigt rolig ^^

När midnatt närmade sig så spelade jag och några till fotboll (utan regler) vilket är det roligaste sättet att spela om ni frågar mejj ;) Vid 00.00 så kom en buss och hämtade oss, dom som villa stanna kvar och tälta fick det.
Men jag åkte hem. Kring 00.45 kom jag hem, blöt trött och svettig så då hoppade jag in i dunchen.
4 timmar senare (05.00) kommer mamma och väcker mig för då ska vi åka till byn, hämta upp Elin och Mathi (som hade försovit sig ^^) och vara på edsbybagarn 05.30 för att packa bröd och köra ut. (Nån som förstår att man inte var vid sina sinnes fulla bruk just då?) ;)
När vi var klar (efter några missöden då vi gav folk fel beställning och bröd till dom som inte hade beställt -.-' så åkte vi hem, trötta och dyngsura, det hade spöregna hela morgonen och hela för och halva eftermiddagen också för den delen.) Sen blev det ett par timmars sömn innan man blev väkt utav skällande hundar.
Lite senare så åkte hela familjen upp på byn och handlade där vi träffade moster och kusinerna :)
Men iaf så köpte jag en ny godisfavvorit som jag kommer att mumsa på resten utav sommaren och det är denna sötsak;



Rekommenderar den STARKT! Enligt mejj så är det MYCKET godare än orginalet. själva chokladen är mintchoklad (bara det låter lovande) och så är det en smak utav päron också. Oslagbart! Så om ni inte har testat den så gör det så fort som möjligt!

Nä nu ska jag gå ner och hjälpa till med maten men ni får ha det så bra och så hörs vi! :]

It's the final countdown

I morron så slutar jag nian... ÄNTLIGEN!!!
Gud det ska bli så skönt att komma härifrån åh få börja på en större skola och på något som man faktiskt vill göra :D
Men än är det inte över... Ikv så blir det ingen träning för mig :'( för vi måste hålla på åh jolla me nån jävla vagn, själv så skulle man helst åka på träningen då men tydligen så måste man "prioritera". ;P
Aja snart slut me de här då iaf så man får väl offra sig...

I dag då så cyklade jag till mormor och morfar med deras cykel som jag lånat och sen så skulle jag gå hem... Det slutade med att jag cyklade hem med cykeln igen för jag orkade inte gå så lat som jag är ;)

Men innan jag cyklade till mormor åh morfar så låg jag och stekte på studsmattan, alltså gud va skönt det är!
Iaf är det bara jag som blir jättebrun om armarna men är så blek så man blir bländad på benen?? :P

Just nu så sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan börja laga mat och efter de så ska jag hoppa in i duschen.

Nä nu ska jag dra, Synes!


Say yes to the dress

Nu så har jag (inte en dag för tidigt) skaffat en skolavslutnings klänning, med matchande smycken! Så nu kan jag vara lugnt ;) Klänningen är knälåmg och vit, men sen så säger ja inte mera ;)
Sen så hittade jag en annan klänning som är mera till vardags, och typ genomskinlig, men den blir oslagbar med svarta strumpbyxor och ett par snygga stövlar eller ett par boots ;)
Nä nu ska jag ta åh städa rummet åh packa inför i morron då vi kommer att möta lärarna i volleyboll, frisbee och basketfia ;)

Synes!

Spirit bound

För några dagar sedan läste jag ut Spirit bound och jag kan knappt vänta på den slutgiltiga boken, Last Sacrifice men även fast jag vill läsa den, så vill jag ändå inte. Det är sorligt att det (förmodligen) är sista boken ur Vampire Acadamy serien för det känns som om att allt inte kommer att hinna lösa sig på en ända bok. Men men man får hålla fingrarna för att hon ändrar sig och skriver typ 10 till ;)
Men mitt lidande kommer att vara långvarit eftersom att den sjätte boken inte kommer ut förrens i december... 2011! Surt. Men aja jag får leta upp en ny serie som jag kan gotta mig i så länge.
Btw, om ni gillar Twilight serien så har en "sido spår bok" kommit ut nu som heter Bree Tanners andra liv skriven (såklart) utav Stephenie Meyer, den engelska versionen heter; The short second life of Bree Tanner. Den engelska versionen har 178 sidor medan den svenska "bara" har 168. Dock så är det samma innehåll bara det att översättningen gör den 10 sidor kortare :P.
På cdon.com så kostar båda versionerna 119:- styck.
Så vill ni kolla in den så kan ni gärna göra det och sen berätta för mig vad ni tyckte om den, jag kommer nog inte att beställa den för jag är lite skeptisk till böcker som "byter" berättare. Även fast det är olika böcker i sig så är dom ändå sammansvetsade. Jag tycker att dom förstör "orginal" bökerna litegrann. Sen så säger jag inte att alla sido spår böcker är dålig eller nå liknande för vem skulle inte vilja se världen ur Edwards ögon? I know I would ;)

Nä nu ska jag åka åh hälsa på Micke, synes!

Dementa Gördel och Hildegard i tredje person

I dah så har vi vari på friidrottsdag och jolla. Det är "tradition" att niorna klär ut sig, så jag och Johanna klädde ut oss som gamla tanter och körde på, vilket ledde till många skratt. Nä nu ska jag fixa mejj innan jag drar på byn åh träffar Elin åh Mathi

Haré!


Ameli skakar rumpa + lite gästbloggning

Tjosidooze!
Mitt första inlägg skrivs av JohannaN med mina ord. Bloggens design kommer att vara lite wiiiierda ett litet tag till (dah, dom kmr allti va konstig med tanke på att det är Ameli som driver den xD) tills jag har bildor and my not so good friend, the tajm. Så den får se ut lite som en gör ett tag. Ah. Från eeeh hahahha haha för sean banaaaaan, heeh (det där var exakt vad som kom ut ur amelis mun.)
/
/
/

/
/
///////////////Jag hatar /Amelis dator. Tack för att jag fick det sagt. Men jag är ändå övermannen :T

RSS 2.0