Bye Sweden, Helloooo Spain!

Hejsan!
Detta blir det sista inlägget innan Spanien.
I morron åker vi till flygplatsen, övernattar på hotell och tar sedan flyger i morron till Spainen! :D Gissa om jag länktar. ^^
Jag vet att jag har lovat bilder sedan Gotland men dom hinner jag inte lägga upp nu innan Spanien så jag lägger upp bilder från båda ställerna när jag kommer hem.
Anyway ska snart dra iväg på träning. See ya!

Quick one

Hey!
Detta får bli ett snabbt inlägg för jag har mitt egna lilla mount everest utav böcker nere.
Det första skolveckan har varit fantastisk! Jag stormtrivs, IB är verkligen rätt för mig! Sen så igår så var det första träningen med handbollsgymn. Jag var nervös innan, trodde vi typ skulle springa halvvägs till Kina. Men istället så var det skott/målvakts träning, skitkul!
I dag då så hade jag träningsmatch med mitt eget lag mot Borlänge 3x30 min. Vi fick storspö och med hur mkt tänker jag inte skriva. ^^
I går så shoppade jag en SKITSNYGG väska också. Den är brun och är större än min BB väska men mindere än min handbollsväska = perfect! Okejj och det här är det största wow'et, den är brun! Jag har aldrig tyckt om bruna väskor tidigare, men den här fullkomligt älskar jag!
På onsdagen så äre bara spanien så gäller! :D
Nä nu måste jag verkligen göra läxorna! Haré!

Back to school

Hejsan!
I dag så var det första dagen i gymn. då. :) Spännande var det åh lite pirrigt, spc på informationen att som sade att semester resor inte beviljas utan att dom ska göra på lov. Men det gick bra iaf, för mitt träningsläger räknades inte riktigt. ;)
Dagen har i sig varit väldigt soft. Vi fick presentera oss inför klassen vilket var ganska pinsamt, men det gick ganska bra iaf. Jag varken ramlade eller dylikt så... x)
Vi fick USB minnen med IB's logga på (Wow high tech!) Hehe ;)
Sen så vare väl typ schema, busskort och på mat kort som man var tvungen att ha för att männsikor som inte tillhör skolan brukar gå in dit och äta?! Alltså wtf? De finns då folk till allt.
Skolan i sig är väldigt stor(!) Och jag kommer lätt att gå vilse, men jag hittar iaf till första lektionen. Sen så har vi fått en karta också. Vilket är jättebra.... Om man kan läsa den -.-' Hahah aja, vi får se hur det går x)
 
Nu så är iaf böckerna beställda så nu väntar jag ivrigt på dom.
Nä nu ska jag hoppa in i duschen åh sen krypa ner i sängen för jag måste upp tidigt i morron!

Haré!

Sunshine

God morron!
Var min mamma den ända som väckte mig tidigt sista dagen på sommarlovet?
Nää uscha tidiga mornar kommer man få nu så det räcker. När jag kommer ner så sitter Micke åh Karin vid borde. Så frukosten blev en bulle åh några glas utav Bob's apelsinsaft.
Nu när jag sitter här och skriver så skiner solen utanför mitt fönster, som för att säga, "haha nu kan jag skina när du kommer sitta inlåst i klassrum hela dagarna".

Nä nu ska jag ner åh jolla med annat, Haré!

Funhouse

Tjinixen!
När jag var på pippiland på Gotland så hörde jag en låt som jag tyckte va väldigt bra. Gick åh sjönd på den hela dagen sen åh sket i att skriva upp va den heta för jag tänkte att jag skulle kunna komma ihåg det. Tror ni jag gjorde det eller??
Nja inte riktigt vah. Men jag lyckades hitta den idag så nu lägger jag upp den här x)
Nä nu ska jag gå ner åh kolla om mamma har lust att mata mejj eller om jag måste göra de själv ;)
Haré!


Hush, hush

Har precis kommit hem från en shopping tur.
Här kommer inköpslistan;
Beach bag
Hårfärg
Almenacka
Hårsnoddar
Hårspännen
Shampoo
Duschcréme
Leave in

Priserna kommer jah inte ihåg utav den enkla andledningen till att min kära mor betalde för allt ^^

Inköpslista sedan gotland;
Skyddsängel (halsband) 80:-
4 Linnen 29:- st. (ord. 129:- st)
Randig tröjja (bet. mamma)

Jag hade fått böckerna som jag beställde när jag var på Gotland och dom tog slut för ett tag sedan.
Böckerna som jag läste hette:
Halfway to the grave
One foot in the grave
At grave's end
Destinged for an early grave
Jeaniene heter författaren och jag rekomenderar böckerna starkt!
Fast dom finns bara på engelsk pocket fast jag tyckte att det gick bra att läsa iaf. ^^
Sen så tänkte jag beställa böckerna First drop of crimson också den skriven av Jeaniene Frost och boken Hush, hush (svensk titel; Fallen ängel) skriven utav Becca Fitzpatrick. Den tänker jag också beställa på engelska även fast den finns på svenska för det kan alltid behövas en uppdatering i det engelska språket. ;)

Vi hämtade upp passet också när vi var där, shit det var inte längesedan man tyckte att det var långt kvar till spanien resan, om typ två veckor så är jag påväg dit. När vi är där så ska vi spela emot en Katalanskt damlag. Vi kommer nog få jävligt med spö, men skam den som ger sig ;)
Hehe det ändå lite ironiska som jag tycker är att man har haft ledigt i 10 veckor och sedan så på första dagen så ska man be om ledigt x)

Nä nu ska jag gå och kolla om mamma vill färga mitt hår före eller efter maten.
Haré!

There is no place like home

Har kommit hem nu, och den här gången så tänker jag stanna hemma.
Veckan på Gotland var fantastisk. Finns inte ord att beskriva och eftersom att en bild säger fler än tusen ord så kommer sånna att poppa upp här också så fort jag har tid!
På söndagen kom jag hem, på måndagen var jag i stugan med Johäna åh Loräna och kom inte tillbaka förrens idag.

Skolan börjar närma sig och jag får fler och fler fjärilar i magen och små ångest attaker. Just nu skulle jag villa ha en av superkrafterna som jag åh Johäna pratade över. Men tyvärr så har jag inte en sådan tur så att jag kan stoppa tiden och vad jag än gör för att få tiden att så stilla så går solen alltid upp och ner.
Känslorna över att börja i en ny skola är blandade. Jag är extremt nöjd med mina gymnasie val. Så varför känner jag det som om jag har just hoppat från en tolvvåningshus med syftet att ta livet av mig bara för att ångra mig när jag klivit av kanten? Oh well, only time will tell.

Haré!

Packar

Hejsan!
Detta är det sista inlägget innan jag åker iväg!
Hela dagen har gått åt att städa och packa (och med hela menar jag ungefär 2 timmar)
Det kommer att bli mycke dödtid påvägen dit (båtresan ensam är 3 tim) så jag har laddat upp med musik och kortspel ^^. Tyvärr så hann inte mina böcker komma som jag beställe p.ga. Nån jävla dimma åh nå flyg. -.-'
Anyway, ska jolla me annat nu.

Haré!

Äntligen!

Okejj, som vanligt så har det vare full rulle här hemma, så därför har bloggandet varit lite off ;)
Men de blir ett litet snabbt inlägg nu innan jag drar tbx till stugan.

Tidigare i veckan.. Eller vänta, förra veckan x) så var jag hemma hos Johänna åh hade filmkväll/natt, vilket ledde till löjligt många tårar från mejj och skatt från Johänna x) Hahah, vi såg på P.s I love you...
I början av filmen när Johänna berätta att de var en snyftare tänkte jag på att hon är lite känsligare än mejj åh att jag bannemejj inte tänkte gråta någonting... Gissa om jag hade fel!
Men de va inte förrens dom sista 10 minutrarna som man satte igång åh böla, asså shit, visst har jag fällt en tår då och då över en film, men inte så här mkt, jag vet inte hur många kuddar jag blötte ner för Johänna, fast de kan hon gott ta, me tankre på att hon både filmade och knäppte kort på mejj -.-'.
Gissa om mina hormoner måste vara i kaos!

Iallafall! I söndags var den sista äckel barmarkträningen som vi gjorde me handbollen och igår tog vi fram bollarna, och KLISTRET! :D Alltså visst har man saknat de, men jag insedde inte hur mkt förrens just då.
Enda downside som var var att jag var tvungen att klippa av mejj mina härligt långa naglar :(, men målet hälgar medlen, eller va man nu säger x)

Aja, på söndag drar jag till Gotland, gissa om jag länktar!
Vi ska dit till medeltidsveckan, vilket jag tycker är den bästa tiden att vara på Gotland. En massa personer klär ut sig, civila också åh så är det tornespel och medeltida marknad också, med en massa gammaldags godis, väldigt mysigt! :]

Nä nu ska jag gå och jolla me annat, höres!

RSS 2.0