Up and away

Hejsan!
Hoppas att ni har det bra! :]
I går så var det grillkväll hemma hos mig med handbollsbrudarna.
Jag personligen hade hysteriskt roligt ^^. Spc när Angelica och Sandra förklarade för Mikkis att vi bor jorden och inte i den. Haha, aja men vi älskar dej iaf Mikki ;)
Tyvärr så kunde inte alla komma för dom jobbade, men så äre ibland. Fast förhoppningsvis så var det inte sista gången vi umgicks. Sen så har vi ju alltid Spanien ;)

Anyway.
Om några dagar fyller Elin år och några dagar efter det blir det till att åka till Gotland. Vilket kommer att bli skitkul.
Sen så ska vi dit till medeltidsveckan också vilket är det bästa med hela resan. Eller ja kanske bästa delen me hela resan. För vi ska åka till nån butik där dom har över 130 (tror jag att det var) olika glasssorter. Så de kmr ju också bli otroligt spännande. Men jag kommer berätta mera om vad vi har gjort när jag kommer hem. För jag vill inte direkt sitta framför datan hela dagarna n'r jag ska på semester.

Haré! :)

Hårfärgning

Tjosen!
Har precis färgat håret. Fast det är blött nu så jag ser inte resultatet.. Men aja, hoppas att de blev bra iaf. Johanna färgade jg håret på iaf, hon gick från röd, till rödare ^^. Johanna var den som färgade på mejj så om de blir dåligt tänker jag skylla på henne ^^
Nä nu måste ja jolla me annat. P-mässan ikv dåå! :)
Haré!

Stayin' home

Tjosen!
Finns inte så mkt att skriva ^^
I dag gick jag ner med mina systrar och deras kompis ner till stranden så att dom fick bada. Efter det så kollade jag på Beverly hills. (A)
Ikv blir de ingen p-mässa för mig, ist ska jag tröka framför tv:n. Egentligen var det menat att vi skulle åka till stugan men vi ska göra de en annan kvl ist. Så då blire V for Vandetta och en skål me popcorn framför tv:n. :P
Men imorrn så ska jag gå. Kuligt kuligt.
På söndag är det träning och på tisdag så kmr handbollsbrudarna hem till mig och grillar åh badar. :)
Johanna är åh tråkar sig i sthlm. (Gissa vem som är avis?) ;)
Så mina dagar är ganska lugna. Fast de kan ju bero på att jag sover bort halva dagarna också. :P Fast de kan ju bero på att jag kliver upp klockan 06.00 för att sticka ut åh springa. Så jag får ju skylla migsjälv eftersom att jag borde kunna göra de senare men då hinner jag ju ändra mig eller hitta på en ursäkt för att inte göra de så aja. Åh de kan ju vara bra träning inför hösten... -.-' :P

Well.. De va allt ja hade. Haré! :]

Ingen rubrik

Morrn'!
Kom hem för ett tag sen från ett skönt intervallpass ^^
Har klivit upp tidigt dom här dagarna (06.00) :o för att få en liten försmak på hur det kmr att bli till hösten ^^ (och för att jag börjar få panik för att jag har sån dålig kondition) Nä nu ska jag gå åh lägga mejj i soffan åh sova tills träningen i kväll ;).

Haré!


There are no words

Tjosen!
I går var de mkt på G!
På morgonen så åkte vi till Aquanova åh badade. Johanna was the one that followed me there. Eftersom att vi var så många så åkte hon och jag med Micke och Karin. Jaa, många skratt fick vi iaf, både under bilturen och på badet åh även efter åt. Men det är ändå två minnen från den delen av dagen som jag kmr att bära med mig.
1. När Micke berättade om när han, Karin och några kompisar var åh badade. Jag skrattade så jag inte fick någon luft.
2. När Johanna lärde sig den tuffa vägen att gult är dåligt och blått är bra. Hahahahahahah! X'D

På badet så såg vi en väääääldigt söt badvakt, that had the cutest smile. ^^
Efter badet blev det SHOPPING! :D Me like. ^^
Hittade inga kläder men jag hittade lite annat. Bla;

1. Blyertspennor från Panduro, 59:-
2. Knådgummi från Panduro, 12:-
3. Halsband från Ur och Penn 30:- (ord.89:-)
4. Örhängen till min lillasyster 20:- (ord.59:-)
5. Glitterparfym som luktade kokos och Lime från H&M 49:-
6. Undershorts från Stadium 249:-

(Detta är ungefär priser, jag kmr inte ihåg exakt så här på rak arm men de låg därinkring) ^^

När vi kom hem så lagade jag, Johanna och Lorena mat för senare skulle vi på nattbio.
Roligt hade vi iaf och filmen (Eclipse) var bästaste filmen hittils. I'm still speachless from yesterday. Alltså det finns inte ord för att beskriva hur bra filmen var. Synd bara att det var så varmt, men aja. ^^ Jag älskade filmen, och jag är säker på att Johanna gjorde de också, fast Lorena? Hmm, that girl is hard to read ;)
Vi fick puffa på henne ibland för att se om hon fortfarande levde, mn vi älskar henne endå. ^^

Anyway, Johanna kmr till mej ikv för att kolla på film, MYS! Undrar om jag borde baka nå så att vi har nå att smaska på. Hmmm ;)

Nä, the real world awaits. ^^

Haré!

Girls night

Geia! :)
Det är inte förräns jag loggar in och ser hut länge sedan det var sen jag skrev mitt senaste inlägg då jag inser hur länge sedan jag har varit vid datan, dagarna flyger förbi i det härliga vädret som vi har och helt ärligt, vem vill sitta framför datorn och läsa bloggar i detta härliga väder. För det är ju inte bara dagarna som är varma och härliga, kvällarna är också sköna och härliga att spendera tid i. Jag brukar spela badminton med mina systrar och mamma på kvällarna eller gå och plocka smultron ^^. Men jag latar mig inte bara, jag träna handboll på "fulltid" också ;)

På fredag kmr mina två BFF's åh vi ska ha myskväll, me tacos, kul och sen som pricken över i:et ska vi gå och se Eclipse! :D I'ts gonna be a perfect night ;)

Men aja, jag måste nog städa tills dom kmr -.-' åh den här gången menar jag det, tror jag... ;) Hehge jora :)
Är det någon mera än jag som är som piggast på kvällarna?? För jag är VERKLIGEN ingen morgon människa, jag föredrar kvällarna lätt. Spc om jag ska få någonting gjort så känner jag mig kreativast på kvällarna ^^

Nä nu ska jag jolla me annat, få se om jag målar naglarna före eller efter jag städar ;)

Haré! :]


Amazing

Heisan!
Kmr ni ihåg de där inlägget dät jag lade upp Airplanes?
Jag har hittat ett cover, med en tjej som heter Lisa Scinta. Jag älskar hennes röst! (Och jag gillar nästan hennes version bättre än orginalet) Va tkr ni? Hiss eller diss?? ;)


Vi hade iallafall tur med vädret

Tjosen!
Snabbt inlägg för jag ska snart ut i det härliga vädret igen! :)
Har precis spelat badminton med brorsan, and I kicked ass. (NOT!) x) haha
Aja kul vare iaf, men nu ska jag ut och sola en timme eller så innan jag ska kolla på min nya sommarfavorit serie. (Vilket inte är en ny ny serie men aja ^^) Gammal klassier Beverly Hills 90210
Love it! Och det har ju ingenting att göra med dom söta pojkarna. (yeah right! Ofc it does) x)
Aja min favorit är iaf Dylan, so hot! Vilken är eran? Brandon, Steve eller David?? Hmm.. ;)

Haré!

Hair cut

Tjosan!
I går så tog jag mod till mejj och klippte snedbena och snedlugg, blev väldigt nöjjd med resultatet faktiskt! Men innan jag bestämde mig för att göra det var jag tvungen att påminna migsjälv om att håret bara är en accesoar. Men iaf. Nu funderar jag på att färga det ljusare nu på sommarn typ ljusbrunt ist för mitt nu typ svarta hår. Hmm, får se hur de blir me det, om mamma betalar eller inte ;) Fast de är jag ganska säker på att hon gör (A)
Efter jag var hos frissar så gick jag och shoppade med Emma, mkt roligt hade vi och jag hittade en skjorta och ett midjebälte. Skortan kostade 399:- och skärpet 80:- men eftersom att det var 50% på skjortan så behövde jag bara betala 280 ^^. Nä nu ska jag baka cupcakes me mina systrar innan jag drar iväg på stranden me Johanna!

Haré!

Sola och bada

Gårdagens kväll spenderades med dom bästaste handsbollsbrudarna, STORT takk för sommarlovets, hittils bästa kväll! :D

I dag så fick jag intagningsbrevet från IB och jag kom in! :D Intagningspoängen var 215. Dom hade höjjt den sen preluminära då de "bara" var 180. Men aja jag kom in iaf, och med god marginal dessutom så nu är jag glad ^^
Dagen spenderades me Emma på stranden, även ett stort takk till henne! :D

Morgondagen kommer också att spenderas med Emma så vi ska shoppa och ta en fika, MYS! :D
Men innan vi träffas så ska jag till frissan för att tämja barret ;)
Men vad tkr ni, snedbena och snedlugg, eller bara klippa topparna?? :]

Haré så bra! ^^



Lätta ankar!

Go kväll! :]
Dagen har bjussat på väldigt fint och varmt väder så nu har man sola allt. Men såklart så är de ju inte alltid så lätt som de låter -.-' x) på min bikini bh så hänger de "berlocker" från bandet som håller ihop kuporna. Ett ankare, en sköldpadda och en sjöstjärna... Jaa måste jag säga nå mer eller?? XD Så iaf så har jag ett litet fint vitt ankare jag. Åh en stor fet vit fläck från sköldpaddan. -.-' Jaa de äh ju inte lätt när de är svårt ä x) Hoppas att ni inte är lika dum som jag :P

Haré!

Dinner plans

I går så blev de till åh jobba me Micke, hela dagen och till klockan 3 på natten. Fast mormor hade packa med oss en massa fika ^^ Jag tror hennes största rädsla är att någon ska vara hungrig, hon är så gulliii :]
Även morgonen och större delen utav eftermiddan blev till att jobba me Micke. När han släppte av mejj hemma så var det bara till åh klippa gräsmattan. Men nu är jag klar med det iaf. Så nu ska jag hoppa in i duschen åh dra till Micke åh Karin för att äta middag. MYS!

Btw! Mamma har fått sina papper så nu äre jag som kör när vi ska nån stans. :D

I morron så blire till att dela ut bröd med brudarna i gryningen ;)
Efter de blir de väl till att sova ett par timmar åh efter det så blire väl mer jobb kan jag tänka mejj :P

Haré!

RSS 2.0